Salı, 2024-03-19, 5:09 AM
Welcome Guest | RSS
Site menu
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Main » 2011 » Haziran » 6 » cinayet gecesi
8:46 PM
cinayet gecesi


Açıklama :
Cinayet Gecesi - Fracture - canlı izle
Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 18 Mayıs 2007
Yönetmen : Gregory Hoblit
Senaryo : Daniel Pyne , Glenn Gers
Görüntü Yönetmeni : Kramer Morgenthau
Yapım : 2007, ABD

FRAGMAN

Oyuncular
Jeff Danna (Mychael Danna) , Anthony Hopkins (Ted Crawford) , Ryan Gosling (Willy Beachum) , David Strathairn (Attorney Joe Lobruto) , Billy Burke (Rob Nunally) , Rosamund Pike (Nikki Gardner) , Embeth Davidtz (Jennifer Crawford) , Xander Berkeley (Judge Moran) , Cliff Curtis (Dedektif Flores)
Ted Crawford, karısının kendisini aldaması nedeni ile onu öldürür ve cinayeti işler işlemez polisleri çağırır. Olay yerine gelen polis ekibinden bir memur olan Rob Nunally, Ted’i ve ölü eşini görünce büyük bir şoka girer. Çünkü ölü olarak yatan kadın sevgilisidir.
Crawford’un avukatı olarak atanan Willy, başarılı bir kariyerin henüz başındadır. İlk başlarda son derece basit ve net görünen bu dava, cinayet silahının Ted’in silahı olmadığının anlaşılması ile büyük bir çıkmaza girer. Gerçek sanılan pek çok şeyin görünenin ötesinde bir gizemi olduğu ortaya çıktıkça olay, içinden çıkılması gittikçe zor bir labirente dönüşecektir.
İlk Korku, Frekans ve Şeref ve Cesaret gibi filmlerden tanıdığımız Gregory Hoblit tarafından yönetilen Fracture, Anthony Hopkins ve Ryan Gosling gibi isimlerle dikkat çekiyor.

70 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Views: 1001 | Added by: karakartal234 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİLER