Salı, 2024-03-19, 7:23 AM
Welcome Guest | RSS
Site menu
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Main » 2011 » Mayıs » 27 » capkin
1:30 AM
capkin

Çapkın Filminin Konusu



Çapkın, ayrıcalıklı bir hayat sürebilmek için kadınları yatağa atarak bu uğurda ilerleyen Nikki'nin (Ashton Kutcher) eğlenceli öyküsünü anlatıyor. Nikki, bir yandan Hollywood Tepeleri'nde yaşamasına olanak sağlayan orta yaşlı bayan avukat Samantha (Anne Heche) ile ilişkisini yürütürken, bir yandan çılgın partilere ev sahipliği yapıp, koleksiyonundaki kadınlara her an bir yenisini eklerken, diğer yandan da sırlarını bizimle paylaşıyor.

Nefes kesen bir güzelliğe sahip garson Heather (Margarita Levieva) ile tanışıncaya kadar, her şey Nikki için yolunda gitmektedir. Nikki için Heather, hiç bilmediği sular gibidir ancak yine de onunla da hep oynadığı oyunu oynamaya çalışır. Nikki ile Heather kendilerini, birbirlerine üstünlük sağlama çabası içinde cinsellik dolu bir oyunun içinde bulurlar. Pahalı restoranlarda yemekler ve lüks partiler içeren bir oyun...Ta ki hayatlarının gerçeği, onları aşk ve para arasında bir seçim yapmaya zorlayana kadar... Yer yer Şampuan, Tiffany'de Kahvaltı ve Amerikan Jigolo gibi klasiklerden izler taşıyan Çapkın, bir cinsel istismarcı ve avlarının profillerini başarıyla tasvir ediyor.

Los Angeles, Nikki'nin başarılı zamanlarında şık ve lüks mekanlarıyla ve gidecek bir yeri olmadığında ise ucuz döküntü motelleriyle filme eşlik ederken adeta başlı başına bir karakter gibi de rolünü almakta. Nikki Hollywood'un hayallerinin de, kabuslarının da tadına bakıyor. Yardımcı oyuncular ise Emily (Rachel Blanchard) gibi Nikki'nin yakışıklılığına kendini kaptıran, sonrasındaysa kendini bomboş ve kullanılmış hisseden muhteşem kadınlar ve Nikki ile birbirine gerçekten bağlı ve Nikki'nin elinin altında faydalanabileceği kadın kalmadığında ona destek olan en iyi arkadaşı Harry (Sebastian Stan) gibi gerçek erkeklerden oluşmakta.

Yönetmenliğini David Mackenzie ("Hallam Foe”, "Young Adam-Tutku Nehri”)'nin yaptığı Çapkın, seks ve paranın cazibesi ile Hollywood'un güzel insanlara adanmış göz kamaştıran hayat öykülerini ve Nikki'nin söz konusu öykülerin içindeki hayat tarzını yaşayabilmek için sonunda ödemek zorunda kalacağı bedeli başarıyla gözler önüne sermekte...


Yönetmen : David Mackenzie

Senaryo : Jason Dean Hall, Paul Kolsby

Oyuncular : Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Ashley Johnson

Filmin Türü : Komedi, Drama

Orijinal Adı : Spread

Yapımcı Firma : Barbarian Films

Yapım Yılı : 2009

Yapım Ülkesi : ABD

Orijinal Dili : İngilizce

Filmin Süresi : 97 dakika

Resmi Sitesi : http://www.spread-themovie.com/

Dağıtıcı Firma : Duka Film Vizyon Tarihi : 31.12.2010








Views: 833 | Added by: karakartal234 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİLER